Wednesday, January 26, 2011

EDARAN DAN SUMBANGAN PEKDIS 2011

Assalamualaikum,
Bidang Operasi Dakwah, Sektor Pendidikan Islam, Jabatan Pelajaran Selangor dengan kerjasama Pertubuhan Kegiatan Dakwah Sekolah-Sekolah Malaysia cawangan Selangor telah menerbitkan bahan Buku Bacaan dan CD . Edaran bahan itu dikenakan bayaran untuk diinfakkan ke Tabung PEKDIS bagi mendapatkan sumber kewangan membiayai aktiviti dakwah sekolah-sekolah negeri Selangor. 
Dengan menyumbang kepada PEKDIS mengikut kemampuan, maka bagi individu yang menyumbang RM 2.00 dan keatas akan mendapat buku "Ikhtiar Kerohanian Menghadapi Peperiksaan". Bagi individu yang menyumbang RM 10.00 dan ke atas akan mendapat buku "Guru Jutawan Akhirat".

Bagi individu atau pihak sekolah yang ingin mendapatkan CD CONTOH ASAS BACAAN TARANNUM, bayaran yang dikenakan RM 15.00 dan ke atas.

Sebagai tanda terima kasih kami keatas semua pihak jawatankuasa mengedarkan buku "Jangan Hampiri Zina" dengan percuma. (khusus kepada pihak sekolah Menengah kerana keluaran terhad)

Segala urusan pembayaran dan pengedaran buku, kepada yang berminat sila hubungi Unit Pendidikan Islam PPD Hulu Selangor ditalian 03-60651102.

Sekian terima kasih......
 Khusus bagi penyumbang RM 10.00 ke atas.
        

Khusus bagi penyumbang RM 3.00 ke atas.                                 Percuma


                         RM 15.00 setiap satu

No comments:

Post a Comment

Pautan Paparan Blog PEKDIS